Recept Pečený losos s hořčicovou koprovou omáčkou

(Hodnoceno 1x) Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pečený losos s hořčicovou koprovou omáčkou

Postup

V misce smíchejte creme-fraiche, kopr, cibuli a horcici. Ochutte solí a peprem a nechte stát pri pokojové teplote 1 hodinu. Vyhrejte troubu na 200 st. C. Vytrete pekácek trochou oleje a polozte na nej rybu, prípadne kuzí dolu. Rybu osolte, opeprete, potrete cesnekem a polejte ji 1/4 omácky. Pecte 20 minut. Zbytek omácky podávejte zvlást.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 29.04.07 vloženo
  • 16876x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 3/4 hodiny.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g filetu z lososa
  • 4 prolisované strouzky cesneku
  • sul
  • pepr
  • Omácka:
  • 2dl creme-fraiche 18%
  • 1 dl nakrájeného cerstvého kopru
  • 3 PL nakrájené cibule
  • 2 PL Dijonské horcice
  • trocha oleje
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Nové brambory a salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Blanka.Filipka 6.7.13 10:53

Vynikající. Naprosto úžasná a jemná chuť. Místo crème fraîche stačila česká zakysaná smetana. Neměla jsem doma cibuli, ale shodli jsme se, že nám vůbec nechyběla. Česnek, hořčice i kopr dost výrazně lososa ochutí.

Odkaz na uvaření

iva 15.3.11 13:12

Diskuse k receptu Pečený losos s hořčicovou koprovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Cuketové placky Cuketové placky
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Reveňový koláč Reveňový koláč
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz