Recept Pečený krocan (roast turkey)

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Tuk a játra z krocana jemně usekáme. Kaštany z jedné strany nakrojíme a vaříme ve vodě, až se dají snadno oloupat. Po oloupání je uvaříme ve vývaru z masa doměkka. Prolisujeme je a smícháme s tukem a játry. Přidáme podle chuti koření, jemně rozsekanou petrželku a rozředíme vývarem z kaštanů. Nádivkou naplníme krocana, zašijeme ho a pečeme na másle za častého polévání šťávou.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 7000x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 krocan
  • 750 g jedlých kaštanů
  • máslo podle potřeby
  • vývar z masa
  • pepř
  • sůl
  • tymián
  • muškátový oříšek
  • petrželka

Doporučená příloha

  • Brambory, nejraději opečené

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečený krocan (roast turkey)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz