Recept Pečený krocan (roast turkey)

Pepino Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Tuk a játra z krocana jemně usekáme. Kaštany z jedné strany nakrojíme a vaříme ve vodě, až se dají snadno oloupat. Po oloupání je uvaříme ve vývaru z masa doměkka. Prolisujeme je a smícháme s tukem a játry. Přidáme podle chuti koření, jemně rozsekanou petrželku a rozředíme vývarem z kaštanů. Nádivkou naplníme krocana, zašijeme ho a pečeme na másle za častého polévání šťávou.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 7411x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 krocan
  • 750 g jedlých kaštanů
  • máslo podle potřeby
  • vývar z masa
  • pepř
  • sůl
  • tymián
  • muškátový oříšek
  • petrželka

Doporučená příloha

  • Brambory, nejraději opečené

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečený krocan (roast turkey)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Cuketové placky Cuketové placky
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz