Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Michal Vitásek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
chcete-li zhřešit při redukční dietě, jde o ideální volbu
velmi vhodné v rámci racionální stravy
Hovězí maso nameleme (lze koupit i přímo mleté), nahrubo nastrouháme očištěnou mrkev, najemno nasekáme cibuli. Vše důkladně smícháme, přidáme vejce, pepř a sůl. Troubu rozehřejeme na cca 180 °C, na plech položíme pečící papír. Navlhčenými dlaněmi tvarujeme karbanátky, pečeme cca 45 - 60 minut. Kdo má strach, může pečící papír lehce potřít olejem - není to však třeba. Karbanátky se trochu k papíru připečou, půjdou však snadno odlepit obracečkou. Místo mrkve lze zvolit i kapustu nebo cuketu :) Dobré chuti :)
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Hovězí maso Jednotlivé chody Maso Pečené hovězí maso Redukční dieta
šťouchané brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
14.9.15 22:30
Varianta s kapustou. Obohaceno o čerstvé fazolky na tymiánu a medu
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečený hovězí karbanátek s mrkví
Stalo se, díky za doplnění
Do hovězího je dobré zašlehat ledovou vodu - tak 1-2 lžíce na 500 g. Je to potom šťavnatější.