Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z masa vytvoříme plát (nebo koupíme již připravené maso na bůčkovou roládu) a paličkou dobře rozklepeme. Maso osolíme a opepříme, případně můžeme potřít hořčicí. Na másle osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli a kostičky slaniny, přidáme syrové, na slabé plátky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, zalijeme vejci a při promíchávání necháme mírně srazit. Nádivku dáme na masový plát, dobře zavineme a převážeme provázkem. Vložíme do pekáčku, nejprve mírně podlijeme vodou a pečeme při 200°C. Po chvíli, když je maso horké, začneme s podléváním pivem a pečeme dozlatova.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
kysané zelí, případně chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečený bůček s bramborovou nádivkou
Jejky, ten česnek tam bude boží, díky za nápovědu.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Jasně - pažitka, petrželka apod určitě jídlo vylepší… A kdo má rád česnek, může jím také potřít maso. Dobrou chuť! Bona
Ukládám, jednoduché a určitě vynikající, díky. Jak se znám, tak určitě přidám nějaké bylinky.