Recept Pečeně z králíka "Kaninchenbraten"

babi Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očistit porce masa a osušit. Osmažit narychlo na horkém oleji s máslem, osolit a opepřit, přidat bílé víno a vývar. Dusit asi 40min. Vyjmout maso, udržovat ho v teple, omáčku zředit červeným vínem a zamíchat dovnitř smetanu. Přivéct k varu. Podávat maso s omáčkou.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 19.09.02 vloženo
  • 11234x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1kg porcí králičího masa
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 250ml vývaru z divočiny, nebo kuřecího (může být z kostky)
  • 1 sklenička suchého, bílého vína
  • 1 sklenička suchého, červaného vína
  • sůl a pepř
  • 150ml kyselé smetany

Doporučená příloha

  • Spätzle z Labužníka, nebo knedlíky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečeně z králíka "Kaninchenbraten"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz