Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Maso omyjeme studenou vodou a osušíme. Kůži pečeně nařízneme ostrým nožem do kosočtverečků. Troubu předehřejeme na 175 °C. 2. Brambory oloupeme, omyjeme a rozčtvrtíme. Paprikové lusky omyjeme, zbavíme jádřince a pokrájíme na větší kousky. 3. Pomalu rozpustíme v kastrůlku máslo, smícháme ho s olivovým olejem a kořením a touto směsí potřeme pečeni. 4. Estragon omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Maso s připravenými bramborami a paprikou, neoloupanými stroužky česneku, olivami a bylinkami položíme do pekáče, pokapeme zbytkem tuku s kořením a pečeme asi 90 min. Po 15 min. přilijeme vývar.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
Pečeni podáváme obloženou bramborami s paprikou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečeně s kůrčičkou po provensálsku