Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Rozkrojte cínské zelí podélne na dve poloviny, kazdou polovinu rozkrojte na 3-4 kusy. Dejte je do vývaru, pridejte rozkrojenou cibuli a varte 20 minut. Vyjmete zelí z vývaru a nechte je odkapat. Do tukem vymazaného pekáce polozte vrstvu zelí, posypte strouhaným sýrem, na to rozdelte malé kousky másla a pokracujte opet s vrstvou zelí atd. Smíchejte creme fraiche s nakrájenou petrzelkou, cibulí, solí a peprem a nalejte to na zelí v pekáci. Povrch posypte 50 g strouhaného sýra. Pecte v troube vyhráté na 200 st. C 15-20 minut, az se sýr zcela roztaví. Podávejte k frikadelám, sekané peceni, pecenému veprovému masu ale i k jiným peceným masum.
Recept je z kategorií: Přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečené čínské zelí