Recept Pečenáče z bolena

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Boleny nakrájené na podkovy osolíme mořskou solí s bylinkami, obalíme v trojobalu a upečeme na oleji. Necháme vychladnout. Mezitím svaříme nálev, který necháme vychladnout. Do okurkové sklenice vložíme upečené porce a zalijeme nálevem. Necháme v chladu alespoň 3 dny uležet, aby dobře změkly všechny drobné kostičky.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 10.12.05 vloženo
  • 3838x zobrazeno

Ingredience

  • 2 kg bolena nakrájeného na podkovy
  • mořská sůl s bylinkami
  • vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka;
  • *Nálev:*
  • 1,5 l vody
  • 1 větší cibule
  • 1 mrkev
  • 1 pórek
  • celý pepř
  • celé nové koření
  • sůl (*více*)
  • 0,5 l octa.

Doporučená příloha

  • chléb, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečenáče z bolena

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz