Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Liva02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
-------------------------------------------------------------------------------- Ryby mírně osolíme, obalíme v mouce, bílku, opět v mouce a usmažíme na oleji do zlatova. Nejlepší jsou sledě nebo makrely, může být i kapr. Všechny ingredience společně 5 min. povaříme. Vychladlým nálevem zalijeme usmažené ryby a necháme alespoň týden uležet v chladničce.
Recept je z kategorií: Marinády
K pečenáčům chutná nejlépe čerstvý chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečenáče-špičkový nálev
1 příspěvek 17.1.15 19:44
Pečenáče jsem udělal z kapra, též jsem přidal kořenovou zeleninu i citron a výsledek byl famózní!!!Vřele každému doporočuji.
64 příspěvků 18.3.10 11:48
Nám chutná v nálevu ještě povařená kořenová zelenina a jeden oloupaný a jader zbavený citron. Z ryb máme nejradši sledě.
64 příspěvků 18.3.10 11:48
Nám chutná v nálevu ještě povařená kořenová zelenina a jeden oloupaný a jader zbavený citron. Z ryb máme nejradši sledě.
1 příspěvek 25.8.09 00:22
Recept jsem vyzkoušela, ryba byla Cejn, všem chutnalo! Není co dodat
Díky za inspiraci.
75 příspěvků 25.1.09 03:43
Na jaké množství ryb je nálev určen?
1 příspěvek 25.1.09 03:43
vyzkoušel jsem, po týdnu odležení byly pečenáče z makrel vynikající