Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vykostěné sele rozklepeme na plát, naplníme, zarolujeme a převážeme pevně provázkem. Náplň připravíme tak, že umeleme vepřový ořez, osolíme, přidáme vejce, smetanu, okořeníme. Dobře promícháme a hned použijeme. Roládu navrchu potíráme směsí česnekové pasty a piva, máslo dáme pod sele, během pečení podléváme také pivem, popřípadě trochou vody. Podáváme nakrájenou na plátky s dvěma druhy zelí a dvěma druhy knedlíků / houskovými a bramborovými/. Recept připravil šéfkuchař Jan Strejcovský.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
to nejlepší pivo pro každého
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečená roláda ze selete
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Diky za upozornění na moji roztržitost, již to opravuji v receptu. Libuše.
551 příspěvků 25.1.09 03:43
Paní Libuško, není tam té smetany nějak moc? Asi bylo myšleno 1 dcl, ne?