Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1-Ryzu som si uvaril ( kazdy podla svojej metody a chuti).Odlozil na stranu. Na drobno nakrajanu cibulu a cesnak som dal oprazit na olej a pridal trochu udenej cervenej papriky (pimenton). Pridal som mlete bravcove maso a miesal a niekolo minut oprazil az sa zatiahlo . Pridal korenie vo vode rozriedeny bujon zalial a dal dusit do makka. 2-Masitej paprike som odkrojil vrch asi v jedenej tretine. Vybral zilky a semienka. Poolejoval z vnutra a zvonku , posolil a pokorenil. Do vymastenej zapekacej misky som dal drtene talianske paradajky vo vlastnej stave plus zopar nakrajanych cerstvych a ochutil solou a korenim podlial cervenym vinom. 3-V miske som si zmiesal zmes podusene mlete maso a ryzu a pridal za lyzicu na drobno nakrajanej petrzlenovej vnate.Zmes som natlacil do paprik . Co ostalo zo zmesy som este pridal vajicko a struhanku aby sa mi to lepsie spojilo vyformoval gulky a vsetko dal piect do truby. 4-Servirovali sme len tak s talianskym chlebom cabiatou.Nie je nic lepsie ako povytierat tanier dobrym chlebikom.
Recept je z kategorií: Mleté maso Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
10.10.10 11:45
Je tu uz viacej receptov na plnene papriky. Toto je bez zaprazky bez mlieka
bez pretlaku a je rychlo upeceny podla mojej mamy nemoze byt takato paprika
dobra lebo sa malo robila ( nebola uvarena na kolomaz , inac aj tu mam velmi rad
) ale nam aj takto chutila a mala ovela menej kalorii a nemali sme zahu.Mozno ze
by tento recept mal byt pod kategoriou teple salaty.
PS: Som tu novy tak to tu este dobre nepoznam…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečená plněná paprika moderní verze
Velmi jedlé:)
Bento, foto zlákalo k vyzkoušení, malé úpravy byly:) Foto přikládám, děkuji
dag, mam aj take pridam , ked sa rozkukam kde sme experimentovali aj s food procesorom aj s maziarom.

Len som tu daaky strateny , domotany.
Bento, moc dobré jídlo. Ale zkus někdy s dvakrát pomletým hovězím. Je to jemnější.
Je tu uz viacej receptov na plnene papriky. Toto je bez zaprazky bez mlieka bez pretlaku a je rychlo upeceny podla mojej mamy nemoze byt takato paprika dobra lebo sa malo robila ( nebola uvarena na kolomaz , inac aj tu mam velmi rad ) ale nam aj takto chutila a mala ovela menej kalorii a nemali sme zahu.Mozno ze by tento recept mal byt pod kategoriou teple salaty.
PS: Som tu novy tak to tu este dobre nepoznam…