Recept Pečená krůtí křídla na zelí
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Pekáč dobře vymažeme sádlem a na dno rozložíme kysané zelí (*příliš kyselé zelí propláchneme vodou*), posypeme kmínem. Zelí poklademe okořeněnými a osolenými křídly, vložíme do předehřáté trouby a upečeme. Zpočátku můžeme péci zakryté, podle potřeby podléváme horkou vodou. Upečeme dozlatova. *Poznámka:* Pochopitelně lze připravit i s krůtími řízky nebo stehny, stejně jako s masem z jiné drůbeže. Čerpáno z časopisu Praktická žena (11/2000).
Recept je z kategorií: Drůbež
- 14.05.04 vloženo
- 11258x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 balíček kysaného zelí
- kmín
- mletá sladká paprika
- sůl
- krůtí křídla (cca 800 g)
- sádlo na vymazání pekáče
Doporučená příloha
houskové nebo bramborové knedlíky, vařené brambory
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pečená krůtí křídla na zelí
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pečená krůtí křídla na zelí