Recept Pečená jehněčí kýta

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěný jehněčí zadek nebo kýtu protáhneme slaninou. Na pekáč dáme drobně nakrájený uzený bůček, nakrájenou cibuli, nakrájené kyselé okurky, vložíme maso podlité vodou nebo vývarem a pečeme. Při pečení podléváme šťávou. Šťávu zalijeme kysanou smetanou, necháme přejít varem a přecedíme. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 17444x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • jehněčí kýta
  • sůl
  • 100 g slaniny
  • 100 g uzeného bůčku
  • cibule
  • 2-3 kyselé okurky
  • 1/8 l kysané smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečená jehněčí kýta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz