Recept Pečená jehněčí kýta

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěný jehněčí zadek nebo kýtu protáhneme slaninou. Na pekáč dáme drobně nakrájený uzený bůček, nakrájenou cibuli, nakrájené kyselé okurky, vložíme maso podlité vodou nebo vývarem a pečeme. Při pečení podléváme šťávou. Šťávu zalijeme kysanou smetanou, necháme přejít varem a přecedíme. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 15546x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • jehněčí kýta
  • sůl
  • 100 g slaniny
  • 100 g uzeného bůčku
  • cibule
  • 2-3 kyselé okurky
  • 1/8 l kysané smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečená jehněčí kýta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Zeleninová pomazánka

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Ořechový koláč Ořechový koláč
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz