Recept Pečená játra s tomatovou marinádou

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra očistíme, dobře opepříme a opečeme na pánvi v oleji ze všech stran. Potom je i se šťávou dopečeme v troubě na pekáčku doměkka. Játra vyjmeme, do výpeku přidáme rajčatový protlak a lžíci ananasové šťávy. Dochutíme solí a skořicí a znovu prohřejeme. Do této marinády znovu vložíme porce jater a necháme odležet do druhého dne. Po odležení krájíme na plátky, zlehka polijeme marinádou, zdobíme plátky ananasu a podáváme s pečivem jako studený pokrm.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 3912x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 200 g sterilovaného ananasu se šťávou
  • 150 g rajčatového protlaku
  • 2 lžíce oleje
  • drcený zelený pepř
  • mletá skořice
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečená játra s tomatovou marinádou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Ořechový koláč Ořechový koláč
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz