Recept Pečená játra s tomatovou marinádou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra očistíme, dobře opepříme a opečeme na pánvi v oleji ze všech stran. Potom je i se šťávou dopečeme v troubě na pekáčku doměkka. Játra vyjmeme, do výpeku přidáme rajčatový protlak a lžíci ananasové šťávy. Dochutíme solí a skořicí a znovu prohřejeme. Do této marinády znovu vložíme porce jater a necháme odležet do druhého dne. Po odležení krájíme na plátky, zlehka polijeme marinádou, zdobíme plátky ananasu a podáváme s pečivem jako studený pokrm.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 3671x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 200 g sterilovaného ananasu se šťávou
  • 150 g rajčatového protlaku
  • 2 lžíce oleje
  • drcený zelený pepř
  • mletá skořice
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečená játra s tomatovou marinádou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz