Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ananas slijeme (*pozor, šťávu nevyléváme, budeme ji ještě potřebovat*) a pokrájíme na menší kousky. Pórek omyjeme a posekáme na kolečka. Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kousky. Maso, cibuli, pórek a rajčatový protlak vložíme do hrnce či zapékací misky. Přilijeme 100 ml ananasové šťávy a zeleninový vývar. Přidáme sůl, pepř a mletou papriku. Nádobu vložíme do trouby a přibližně tři hodiny pomalu pečeme. Když je třeba, podléváme vývarem nebo troškou ananasové šťávy. Nakonec přidáme kousky ananasu, znovu osolíme, opepříme a zakápneme vinným octem. Zdobíme petrželkou a majoránkou. *Poznámka:* V popisu přípravy autoři zapomněli na konzervovaná rajčata. Nechala bych je v závěru pouze prohřát v polévce anebo bych je až na talíři zalévala horkou polévkou. ;o) *1 porce má 580 kcal.* Čerpáno z časopisu Žena a život.
Recept je z kategorií: Masové polévky
bílé pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pečená gulášovka s ananasem