Recept Pasulj – uzené vepřové s fazolemi

Drobek Slovinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Fazole namočte do studené vody, přiveďte do varu, vypněte sporák a nechte hodinu bobtnat. Ve 2 – 2,5 l kastrolu rozpalte sádlo, dejte cibuli zezlátnout, přidejte česnek a osmahněte. Sundejte s ohně, vmíchejte obě papriky. Vlijte vývar a přiveďte do varu, přidejte vše ostatní. Zvolna duste až je vše měkké. Šťáva má být hustá a zakrývat maso i fazole. Je-li řídká zprudka povařte, aby se odpařila. Schází-li dolijte vodu a znovu povařte. Poznámka: Protože uzené maso bývá dost slané, nesolte dokud to není hotovo a můžete to ochutnat. Recept je převzat z mé "Světové Barbecue Kuchařky.":http://www.grilovani-barbecue.com/

Recept je z kategorií: Uzené maso

Nahlásit recept

  • 25.10.01 vloženo
  • 8779x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg bílých fazolí
  • 2 lžíce sádla
  • 1 najemno nasekaná cibule
  • 2 stroužky utřeného česneku
  • 1 lžíce sladké papriky
  • 0,5 litru vývaru
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 1 kg uzeného vepřového, na kostky nakrájeného

Doporučená příloha

  • bílý chléb, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pasulj – uzené vepřové s fazolemi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Houbová smaženice Houbová smaženice
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz