Recept Pasulj – uzené vepřové s fazolemi

Slovinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Fazole namočte do studené vody, přiveďte do varu, vypněte sporák a nechte hodinu bobtnat. Ve 2 – 2,5 l kastrolu rozpalte sádlo, dejte cibuli zezlátnout, přidejte česnek a osmahněte. Sundejte s ohně, vmíchejte obě papriky. Vlijte vývar a přiveďte do varu, přidejte vše ostatní. Zvolna duste až je vše měkké. Šťáva má být hustá a zakrývat maso i fazole. Je-li řídká zprudka povařte, aby se odpařila. Schází-li dolijte vodu a znovu povařte. Poznámka: Protože uzené maso bývá dost slané, nesolte dokud to není hotovo a můžete to ochutnat. Recept je převzat z mé "Světové Barbecue Kuchařky.":http://www.grilovani-barbecue.com/

Recept je z kategorií: Uzené maso

Nahlásit recept

  • 25.10.01 vloženo
  • 8331x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg bílých fazolí
  • 2 lžíce sádla
  • 1 najemno nasekaná cibule
  • 2 stroužky utřeného česneku
  • 1 lžíce sladké papriky
  • 0,5 litru vývaru
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 1 kg uzeného vepřového, na kostky nakrájeného

Doporučená příloha

  • bílý chléb, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pasulj – uzené vepřové s fazolemi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz