Recept Domácí vepřová paštika

aneb Paštika jak ji dělám já

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřový bůček nakrájíme na kostky a dáme povařit asi na 40 minut.Potom maso umeleme na masovém strojku společně se syrovými játry(pro barvu jsou lepší hovězí). Tuto směs vložíme do mixeru, přidáme 1 vejce, 4 lžíce hladké mouky, 3 lžíce dozlatova usmažené cibule(na měsíčky), koření, pragandu nebo sůl a směs umixujeme . Směs vlijeme do formy , uzavřeme a ve vodní lázni necháme táhnout asi 80 minut. Necháme vychladnout, nejlépe přes noc, vyklopíme , zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky.

Nahlásit recept

  • 20.02.09 vloženo
  • 12335x zobrazeno

Čas přípravy

  • 12O minut

Ingredience

  • 60 dkg vepřového bůčku
  • 40 dkg vepřových jater
  • 2 střední cibule
  • 1 vejce
  • 4lžíce hladké mouky
  • paštikové koření nebo koření do mletých mas
  • praganda nebo sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domácí vepřová paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Snadný chia puding s ovocem

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz