Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Vepřový bůček nakrájíme na kostky a dáme povařit asi na 40 minut.Potom maso umeleme na masovém strojku společně se syrovými játry(pro barvu jsou lepší hovězí). Tuto směs vložíme do mixeru, přidáme 1 vejce, 4 lžíce hladké mouky, 3 lžíce dozlatova usmažené cibule(na měsíčky), koření, pragandu nebo sůl a směs umixujeme . Směs vlijeme do formy , uzavřeme a ve vodní lázni necháme táhnout asi 80 minut. Necháme vychladnout, nejlépe přes noc, vyklopíme , zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění