Recept Domácí vepřová paštika

aneb Paštika jak ji dělám já

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřový bůček nakrájíme na kostky a dáme povařit asi na 40 minut.Potom maso umeleme na masovém strojku společně se syrovými játry(pro barvu jsou lepší hovězí). Tuto směs vložíme do mixeru, přidáme 1 vejce, 4 lžíce hladké mouky, 3 lžíce dozlatova usmažené cibule(na měsíčky), koření, pragandu nebo sůl a směs umixujeme . Směs vlijeme do formy , uzavřeme a ve vodní lázni necháme táhnout asi 80 minut. Necháme vychladnout, nejlépe přes noc, vyklopíme , zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky.

Nahlásit recept

  • 20.02.09 vloženo
  • 16507x zobrazeno

Čas přípravy

  • 12O minut

Ingredience

  • 60 dkg vepřového bůčku
  • 40 dkg vepřových jater
  • 2 střední cibule
  • 1 vejce
  • 4lžíce hladké mouky
  • paštikové koření nebo koření do mletých mas
  • praganda nebo sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Domácí vepřová paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz