Recept Paštičky z uzeného pstruha

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Paštičky z uzeného pstruha

Postup

1. Troubu předehřejeme na 160 °C. Uzeného pstruha vykostíme a zbavíme kůže. Stranou odloží­me 8 stejně velkých kusů rybího masa. Zbytek ryby rozebereme nadrobno. 2. Čerstvý sýr promícháme s vejci a umícháme do hladkého krému. Vetřeme rozebranou rybu. Ochutíme citronovou šťávou, osolíme a opep­říme. Hmotou naplníme formičky vymazané tukem a postavíme je do vodní lázně. Pečeme v troubě asi 30 min. 3. Salát omyjeme a osušíme. Smícháme ocet, sůl, pepř a olej a zálivkou salát přelijeme. Paštičky vy­jmeme z trouby a vyklopíme na talíř. Upravíme se salátem, zbylými kousky pstruha a dílky citronu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 31.01.03 vloženo
  • 3210x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 420 kcal, 30 g bílk., 28 g tuků, 8 g sacharidů
  • 300 g uzeného pstruha
  • 250 g smetanového čerstvého sýra
  • 3 vejce
  • 2 - 3 lžičky citronové šťávy
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžičky tuku na vymazání formiček
  • 200 g směsi listových salátů
  • 1 lžíce octa
  • 1 lžíce oleje
  • 8 dílků citronu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Paštičky z uzeného pstruha

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz