Recept Pařížský sekaný řízek

Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Žemli namočenou do mléka mírně vymačkáme, rozmělníme a přidáme do mletého masa, které okořeníme pepřem, přidáme bílek, sůl a vypracujeme těsto, ze kterého děláme tenké placičky (řízky). Připravíme těstíčko z vejce, 2 lžic mléka, 3 lžic mouky a 1 lžíce oleje. V tomto těstíčku řízky namáčíme a smažíme na rozpáleném oleji. *obměna:* do připravené masové směsi zamícháme 200 g strouhaného tvrdého sýra.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 11114x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g mletého masa
  • 1 žemle
  • 1 bílek
  • 1 vejce
  • mléko
  • 3 lžíce hladké mouky
  • pepř
  • sůl
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • vařené brambory, bramborová kaše, studené omáčky, bramborové a zeleninové saláty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pařížský sekaný řízek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz