Recept Pařížské špičky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny suroviny rozpustíme ve vodní lázni a necháme vychladit v ledničce. Po vychladnutí vyšleháme el. šlehačem. Pytlíkem tvoříme (krouživě) do košíčků špičky, na vršek špičky dáme lískový oříšek (mandlu). Čokoláda může být v jiném poměru, ale zachovat gramáž. Rychlé a velmi dobré, zvládne každý a výsledek je vynikající.

Recept je z kategorií: Cukroví nepečené

Nahlásit recept

  • 23.12.04 vloženo
  • 8160x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Ingredience

  • 1 šlehačka
  • 200g nugátu
  • 150g hořké čokolády
  • 100g mléčné čokolády
  • 100g 100% tuku
  • oříšky na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pařížské špičky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz