Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
předehřát troubu na 200stupňůC. Rozkrojit loupáčky na půl po délce a každou stranu pomazat máslem a trochou hořtice. Položit plátek šunky na spodní část každého loupáčku (odříznout převislé kousky). Položit sýr na šunku a prikrýt vrchní částí loupáčku. Dát loupáčky na plech a volně je přikrýt alobalem. Péct po 3-5min až se sýr začne tavit. Přendat na talíře a podávat se salátem, rajčátky na půl rozkrojenými a pažitkou. PS: Zkuste jiné kombinace masa a sýru. Je to lehký oběd z pařížských kaváren.
Recept je z kategorií: Topinky
Sklénka vína chcete-li.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pařížské loupáčky se sýrem a šunkou
Oprava. Nevím proč se mě do té Příže vloudí to -š- ?!
Nevím jak nasládlé ty loupáčky jsou, ale vím, že třeba paříšské Briošky jsou nasládlé a podávají se třeba s foie gras (játra ze specielně krmných kachen, nebo hus) a Sauterne vinem (které je sladké), nebo s kaviarem a šampaňským. Takže odpověď je, mírně nasládlé jsou OK, sladké se nemohou použít. Nejlépe je jeden loupáček zkusit a rozhodnout, je-li to Mňam, nebo ohavnost. Můžeš se s námi poděli o zkušenost, samotnou by mě to zajímalo! Díky.
9 příspěvků 25.1.09 03:43
Tohle vypadá moc dobře, u nás se ale prodávají loupáčky nasládlé, nevadí to???