Recept Pařížská šlehačka – lehká (výroba)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pařížská šlehačka – lehká (výroba)

Postup

Mléko přivedeme skoro k varu a v mixeru do něj po částech vmícháme povolené máslo rozkrájené na kousky.
Mixujeme 2 – 3 minuty
Pak přidáme kakao smíchané s cukrem a už jen krátce protočíme
Po vychlazení v lednici lze smetanu ušlehat běžným způsobem

Poznámka:
Podobně by mohla jít vyrobit i Pařížská šlehačka - těžká, ale to zkusím až jindy

Recept je z kategorií: Speciality


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.07.12 vloženo
  • 7576x zobrazeno

Ingredience

  • 200 ml čerstvého mléka
  • 125 g másla
  • 20 g kakao
  • 30 g cukr krupice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pařížská šlehačka – lehká (výroba)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
gaburiatko
739 příspěvků 25.07.12 11:33
a ako chuti ?

Casino a chutovo je dobra? Vyzera krasne, snad aj tak chuti :)

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Vegan raw cheesecake


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Cibulačka Cibulačka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz