Recept Pařížská šlehačka – lehká (výroba)

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pařížská šlehačka – lehká (výroba)

Postup

Mléko přivedeme skoro k varu a v mixeru do něj po částech vmícháme povolené máslo rozkrájené na kousky.
Mixujeme 2 – 3 minuty
Pak přidáme kakao smíchané s cukrem a už jen krátce protočíme
Po vychlazení v lednici lze smetanu ušlehat běžným způsobem

Poznámka:
Podobně by mohla jít vyrobit i Pařížská šlehačka - těžká, ale to zkusím až jindy

Recept je z kategorií: Speciality


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.07.12 vloženo
  • 7700x zobrazeno

Ingredience

  • 200 ml čerstvého mléka
  • 125 g másla
  • 20 g kakao
  • 30 g cukr krupice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pařížská šlehačka – lehká (výroba)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
gaburiatko
739 příspěvků 25.07.12 11:33
a ako chuti ?

Casino a chutovo je dobra? Vyzera krasne, snad aj tak chuti :)

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz