Recept Párečky v alobalu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Velmi jednoduchá a rychlá večeře

Postup

Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a přidáme nakrájenou kedlubnu s žampionem. Restujeme asi 3 minuty.
Na alobal položíme párky, které jsme před tím propíchli nožem, aby následně nepraskly. Párky potřeme hořčicí, přidáme orestovanou cibuli s kedlubnou. Dále navrstvíme nakrájený pórek na kolečka. Zabalíme do alobalu, opékáme pomalu na plotýnce nebo grilu asi 7 min.
Ozdobíme zeleninou!

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy


Reklama

Nahlásit recept

  • 12.01.10 vloženo
  • 2881x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 3 kvalitní párky (šunkové, vídeňské aj.)
  • 1 menší cibule
  • 1/2 kedlubny
  • 1 žampion
  • 5 cm pórku (bílá část)
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce másla
  • 30cm alobalu

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Párečky v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
iva  22.01.10 19:24
Re: Párečky v alobalu-Wolfgu

od Steinhauser Tišnov mám nejraději Vídeňské se sýrem :oops:

 
ester
288 příspěvků 20.01.10 20:10
Re: Párečky v alobalu

Netřeba dílo hanit,však ono mluví samo za sebe,žádný rybník,ani brčál........­....ale řeka,co má spád.........­....možná to je právě tím,že někdo radí s těmi párky s radostí,umem a letitými nadhledem

 
Wolfg
583 příspěvků 14.01.10 21:05
Re: Párečky v alobalu, jaký? Sally raď

Jó, Sally, napadlo mi, kdepak asi je ta imaginární vědma. Tak jsem ji našel. Ouha! Sally neradí. Na starý kolena šlape v morálním bahně a s párky nám neporadí. Já taky ne a protože, jsa pamětníkem stravitelných uzenin, tahám cosi z regálů a čtu si. Většinu odkládám, takové s tím separátem, kůžemi, sójou, moukou, modifikovaným škrobem, malinovou barvou, extrakty toho, či jiného, semletými kurníky, guargumou, xanthanem, termoplasty, zlepšovátky všeho, teflonem, s nosiči a rozpouštědly. Tak dost!
Některým výrobcům začíná svítat. Jemné párky z Maso Planá, samy o sobě ujdou, když se vyudí, jsou mnohem lepší.
Steinhauser Tišnov dělá jedlé: debrecínské, delikates, jemné párky. Libovou klobásu k opékání nebrat, je plná glutamátu, barviv a vrže v puse, asi po škrobu. Snad nejhorší, co jsem kdy vyplivl, je Best farm. Slyším, jak syčíte: máš plechovou hubu! Mám a máme ji všichni, pokud si koupíme téměř vše, mimo rohlíků. Ano, buřty si můžeme vyrobit. Zkusil jsem a dobrý, ale pak můžeme začít s domácí výrobou sirek, mejdla, kulíků na prádlo…a nezbyde nám čas pro lidičky, kteří si ho zaslouží

 
hafca  14.01.10 18:32
Re: Párečky v alobalu

Je fakt, že najít dobrý párek nebo špekáček je umění. Koukám na složení a když je tam masa málo a ještě se tam dokonce objeví separát a další podobné „dobroty“, házím to do regálu zpět. Dvojnásob si potom takového výroce hlídám, pokud vůbec od něj něco koupím. A takové ty super levné výrobky, ty je lepší minout velkým obloukem.

 
Labužník Mahony02
39 příspěvků 14.01.10 11:31
Re: Párečky v alobalu

Svatá pravda, dnes je to samá mouka a maso nikde.

 
karminek
757 příspěvků 13.01.10 22:38
Re: Párečky v alobalu

Milý Mahony ono je to lákavý, ale je tu největší problém-najdi kvalitní párky :D

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Mrkvový salát Mrkvový salát
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz