Recept Párečky v alobalu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Velmi jednoduchá a rychlá večeře

Postup

Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a přidáme nakrájenou kedlubnu s žampionem. Restujeme asi 3 minuty.
Na alobal položíme párky, které jsme před tím propíchli nožem, aby následně nepraskly. Párky potřeme hořčicí, přidáme orestovanou cibuli s kedlubnou. Dále navrstvíme nakrájený pórek na kolečka. Zabalíme do alobalu, opékáme pomalu na plotýnce nebo grilu asi 7 min.
Ozdobíme zeleninou!

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy


Reklama

Nahlásit recept

  • 12.01.10 vloženo
  • 2844x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 3 kvalitní párky (šunkové, vídeňské aj.)
  • 1 menší cibule
  • 1/2 kedlubny
  • 1 žampion
  • 5 cm pórku (bílá část)
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce másla
  • 30cm alobalu

Doporučená příloha

  • Čerstvé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Párečky v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
iva  22.01.10 19:24
Re: Párečky v alobalu-Wolfgu

od Steinhauser Tišnov mám nejraději Vídeňské se sýrem :oops:

 
ester
288 příspěvků 20.01.10 20:10
Re: Párečky v alobalu

Netřeba dílo hanit,však ono mluví samo za sebe,žádný rybník,ani brčál........­....ale řeka,co má spád.........­....možná to je právě tím,že někdo radí s těmi párky s radostí,umem a letitými nadhledem

 
Wolfg
583 příspěvků 14.01.10 21:05
Re: Párečky v alobalu, jaký? Sally raď

Jó, Sally, napadlo mi, kdepak asi je ta imaginární vědma. Tak jsem ji našel. Ouha! Sally neradí. Na starý kolena šlape v morálním bahně a s párky nám neporadí. Já taky ne a protože, jsa pamětníkem stravitelných uzenin, tahám cosi z regálů a čtu si. Většinu odkládám, takové s tím separátem, kůžemi, sójou, moukou, modifikovaným škrobem, malinovou barvou, extrakty toho, či jiného, semletými kurníky, guargumou, xanthanem, termoplasty, zlepšovátky všeho, teflonem, s nosiči a rozpouštědly. Tak dost!
Některým výrobcům začíná svítat. Jemné párky z Maso Planá, samy o sobě ujdou, když se vyudí, jsou mnohem lepší.
Steinhauser Tišnov dělá jedlé: debrecínské, delikates, jemné párky. Libovou klobásu k opékání nebrat, je plná glutamátu, barviv a vrže v puse, asi po škrobu. Snad nejhorší, co jsem kdy vyplivl, je Best farm. Slyším, jak syčíte: máš plechovou hubu! Mám a máme ji všichni, pokud si koupíme téměř vše, mimo rohlíků. Ano, buřty si můžeme vyrobit. Zkusil jsem a dobrý, ale pak můžeme začít s domácí výrobou sirek, mejdla, kulíků na prádlo…a nezbyde nám čas pro lidičky, kteří si ho zaslouží

 
hafca  14.01.10 18:32
Re: Párečky v alobalu

Je fakt, že najít dobrý párek nebo špekáček je umění. Koukám na složení a když je tam masa málo a ještě se tam dokonce objeví separát a další podobné „dobroty“, házím to do regálu zpět. Dvojnásob si potom takového výroce hlídám, pokud vůbec od něj něco koupím. A takové ty super levné výrobky, ty je lepší minout velkým obloukem.

 
Labužník Mahony02
39 příspěvků 14.01.10 11:31
Re: Párečky v alobalu

Svatá pravda, dnes je to samá mouka a maso nikde.

 
karminek
757 příspěvků 13.01.10 22:38
Re: Párečky v alobalu

Milý Mahony ono je to lákavý, ale je tu největší problém-najdi kvalitní párky :D

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz