Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Mahony02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velmi jednoduchá a rychlá večeře
Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a přidáme nakrájenou kedlubnu s žampionem. Restujeme asi 3 minuty. Na alobal položíme párky, které jsme před tím propíchli nožem, aby následně nepraskly. Párky potřeme hořčicí, přidáme orestovanou cibuli s kedlubnou. Dále navrstvíme nakrájený pórek na kolečka. Zabalíme do alobalu, opékáme pomalu na plotýnce nebo grilu asi 7 min. Ozdobíme zeleninou!
Recept je z kategorií: Teplé předkrmy
Čerstvé pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Párečky v alobalu
od Steinhauser Tišnov mám nejraději Vídeňské se sýrem
288 příspěvků 20.1.10 20:10
Netřeba dílo hanit,však ono mluví samo za sebe,žádný rybník,ani brčál............ale řeka,co má spád.............možná to je právě tím,že někdo radí s těmi párky s radostí,umem a letitými nadhledem
584 příspěvků 14.1.10 21:05
Jó, Sally, napadlo mi, kdepak asi je ta imaginární vědma. Tak jsem ji našel. Ouha! Sally neradí. Na starý kolena šlape v morálním bahně a s párky nám neporadí. Já taky ne a protože, jsa pamětníkem stravitelných uzenin, tahám cosi z regálů a čtu si. Většinu odkládám, takové s tím separátem, kůžemi, sójou, moukou, modifikovaným škrobem, malinovou barvou, extrakty toho, či jiného, semletými kurníky, guargumou, xanthanem, termoplasty, zlepšovátky všeho, teflonem, s nosiči a rozpouštědly. Tak dost!
Některým výrobcům začíná svítat. Jemné párky z Maso Planá, samy o sobě ujdou, když se vyudí, jsou mnohem lepší.
Steinhauser Tišnov dělá jedlé: debrecínské, delikates, jemné párky. Libovou klobásu k opékání nebrat, je plná glutamátu, barviv a vrže v puse, asi po škrobu. Snad nejhorší, co jsem kdy vyplivl, je Best farm. Slyším, jak syčíte: máš plechovou hubu! Mám a máme ji všichni, pokud si koupíme téměř vše, mimo rohlíků. Ano, buřty si můžeme vyrobit. Zkusil jsem a dobrý, ale pak můžeme začít s domácí výrobou sirek, mejdla, kulíků na prádlo…a nezbyde nám čas pro lidičky, kteří si ho zaslouží
Je fakt, že najít dobrý párek nebo špekáček je umění. Koukám na složení a když je tam masa málo a ještě se tam dokonce objeví separát a další podobné „dobroty“, házím to do regálu zpět. Dvojnásob si potom takového výroce hlídám, pokud vůbec od něj něco koupím. A takové ty super levné výrobky, ty je lepší minout velkým obloukem.
39 příspěvků 14.1.10 11:31
Svatá pravda, dnes je to samá mouka a maso nikde.
757 příspěvků 13.1.10 22:38
Milý Mahony ono je to lákavý, ale je tu největší problém-najdi kvalitní párky