Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Mrakoplas Řecká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Papriky nakrájíme na úzké proužky, dáme do pekáčku a pokropíme kvalitním olivovým olejem. dáme péct do trouby. Jakmile papriky změknou, začnou vonět a zesládnou vyndáme je a dáme vychladnout. Vychlazené papriky polijeme ještě asi třemi lžícemi oliváče a postrouháme fetou. Dochutíme chilli omáčkou, solí a pepřem. Důkladně promícháme. Podáváme ke grilovaným masům, nebo s rozličnými sýry k dobrému vínečku. Pokud papričky večer nedojíte, vražte je do mixéru a máte lahodnou pomazánku.
Recept je z kategorií: Chuťovky
Dobré Chianti či Brunello
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Papriky s Fetou
71 příspěvků 20.2.09 18:03
tohle sem si pred obedem nemela cist:-)))
Je to skvělé a dá se i bez Fety.