Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plátky masa lehce naklepejte zápestím ruky. Smíchejte mouku, papriku a sul a maso v této smesi obalte. Na pánvi rozehrejte máslo a plátky masa na nem opékejte po kazdé strane 2-4 minuty. Opecené maso dejte na horký talír, zakryjte alu-folií a udrzujte teplé. Omácka: Na pánvi rozehrejte máslo a na nem orestujte cibuli do sklovata. Zasypte paprikou, prilejte vývar a varte mírným varem 5 minut. Creme fraiche rozmíchejte s Maizenou a zaslehejte do omácky. Ochutte citronovou stávou, solí a peprem. Polovinu plátku citronu posypte krájenou petrzelkou, druhou polovinu posypte paprikou. Prilozte k jednotlivým porcím.
Recept je z kategorií: Telecí maso
Brambory, dusená zelenina.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Paprikový řízek 2