Recept Paprikový krém se zakysanou smetanou

pepicek Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Paprikový krém se zakysanou smetanou

Postup

1. Paprikové lusky rozpůlíme, zbavíme stopek a semeníku a omyjeme. Červené lusky nakrájí­me na kostky, ostatní papriky na drobné kos­tičky. 2. Uvaříme vývar z kostky. Cibuli oloupe­me a nadrobno nakrájíme. Spolu s pokráje­nou červenou paprikou povaříme v 1 lit­ru masového vývaru asi 10 min. Poté rozmixujeme. Znovu uvedeme do varu, osolíme a opepříme. 3. Polévku nalijeme do čtyř talířů, před podává­ním přidáme kopeček zakysané smetany a posy­peme najemno posekanou žlutou a zelenou pap­rikou.

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 11.11.01 vloženo
  • 7840x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 červené papriky
  • 1 žlutá a zelená paprika
  • 100 g cibule
  • 1 l masového vývaru z kostky
  • sůl
  • pepř
  • 50 g zakysané smetany

Doporučená příloha

  • Podáváme s bílým nebo celozrnným pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Paprikový krém se zakysanou smetanou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Paprikový krém se zakysanou smetanou

nudle
137 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Paprikový krém se zakysanou smetanou

polevka chutna i bez smetany vyborne. sice jsem ji tam dala, ale ten rozdil neni nijak vyrazny. pridala jsem do ni ryzove nudle a byla to pekna vecere.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz