Recept Paprikové maso (chilli con carne)
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Oprané fazole přes noc namočíme do většího množství vody a příští den uvaříme bez soli. Maso nakrájíme na menší kostky, osolime, promícháme s drobně nakrájenou cibulí, poprášíme paprikou a osmahneme. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata, fazole a společně dodusíme. Zahustíme trochou maizeny a okořeníme podle obliby buď česnekem nebo koriandrem.
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
- 6839x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500 g bílých fazolí
- 1 kg vepřových žebírek nebo telecí či hovězí hrudí
- sůl
- pepř
- mletá paprika
- 500 g rajčat
- trochu maizeny
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Paprikové maso (chilli con carne)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Paprikové maso (chilli con carne)