Recept Papriková pomazánka 3
xmilenax Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme , pomeleme a dáme vařit /feferonky celé/ . Přidáme cukr, sůl olej a ocet a 1 hodinu vaříme. Dáme vychladnout, po vychladnutí přimícháme hořčici a mletý černý pepř. Směsí plníme sklenice a pevně uzavřeme
Recept je z kategorií: Zeleninové pomazánky
- 14861x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 2 kg červené papriky
- 1 kg zelené papriky
- 1/2 kg mrkve
- 10 ks feferonek
- 1 kg cibule
- 6 hlaviček česneku
- 13dkg cukru
- 13 dkg soli
- 1 láhev oleje
- 2 dcl octa
- 2 lžíce hořčice
- 2 lžíce mletého pepře
Doporučená příloha
pomazánka na langoše, přísada do omáček, k pečeným masům aj.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Papriková pomazánka 3
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Papriková pomazánka 3
Konzervováním se určitě nic nezkazí, stačí 12 minut, aby chytla víčka. Udělám oba způsoby a pak dám vědět.
935 příspěvků 25.1.09 03:43
ta vypadá velmi dobře. Ale já bych to určitě aspoň na 20 minut strčila do hrnce sterilovat. Pokud by se plnilo horké do skleniček, uzavřít, otočit, tak snad. No nevím.
vybrala jsem si tuto pomazánku, protože je v ní ze všech uvedených pomazánek nejvíce paprik. Pochopila jsem dobře, že se již nekonzervuje? Díky