Recept Papriková hořčice

Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Papriky očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na větší kostky. Zeleninu umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs. Vložíme ji do kastrolu, přidáme vegetu, deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaříme asi 10 min na mírném ohni, aby se směs nepřipálila. Horkou ji plníme do sklenic, dáme do zavařovacího hrnce a zahříváme na teplotu 100st. Ihned odstavíme a necháme vychladnout. Hořčice se nemusí po otevření ihned spotřebovat, nekazí se.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 11.08.04 vloženo
  • 4140x zobrazeno

Ingredience

  • 100g cukru
  • 100ml octa
  • 800g cibule
  • 1/2 balíčku vegety
  • 4 ks feferonek
  • 1kg kapie
  • 1/2 balíčku deka na okurky

Doporučená příloha

  • Párečky :o))

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Papriková hořčice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Játra na rožni

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz