Recept Papriková hořčice

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Papriky očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na větší kostky. Zeleninu umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs. Vložíme ji do kastrolu, přidáme vegetu, deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaříme asi 10 min na mírném ohni, aby se směs nepřipálila. Horkou ji plníme do sklenic, dáme do zavařovacího hrnce a zahříváme na teplotu 100st. Ihned odstavíme a necháme vychladnout. Hořčice se nemusí po otevření ihned spotřebovat, nekazí se.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 11.08.04 vloženo
  • 3975x zobrazeno

Ingredience

  • 100g cukru
  • 100ml octa
  • 800g cibule
  • 1/2 balíčku vegety
  • 4 ks feferonek
  • 1kg kapie
  • 1/2 balíčku deka na okurky

Doporučená příloha

  • Párečky :o))

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Papriková hořčice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz