Recept Papriková hořčice
Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Papriky očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na větší kostky. Zeleninu umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs. Vložíme ji do kastrolu, přidáme vegetu, deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaříme asi 10 min na mírném ohni, aby se směs nepřipálila. Horkou ji plníme do sklenic, dáme do zavařovacího hrnce a zahříváme na teplotu 100st. Ihned odstavíme a necháme vychladnout. Hořčice se nemusí po otevření ihned spotřebovat, nekazí se.
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
- 11.08.04 vloženo
- 4948x zobrazeno
Ingredience
- 100g cukru
- 100ml octa
- 800g cibule
- 1/2 balíčku vegety
- 4 ks feferonek
- 1kg kapie
- 1/2 balíčku deka na okurky
Doporučená příloha
Párečky
))
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Papriková hořčice
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Papriková hořčice