Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pangasia osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, obalíme v hladké mouce, každou porci zabalíme do dvou plátků slaniny, sepneme párátky a opékáme na oleji asi 10 minut. Jednou obrátíme. Maso vyjmeme a zabalíme do alobalu, abychom ho udrželi teplé, dokud nepřipravíme omáčku. Do výpeku přidáme jemně nakrájenou cibuli (tu jsme nakrájeli během opékání ryby), postrouhaný česnek, orestujeme dozlatova, vmícháme med a rybí omáčku, případně přisolíme nebo přidáme trochu vody a redukujeme, dokud nezískáme hustší omáčku. Případně dochutíme. Omáčkou přeléváme porce ryby a podáváme se špenátem, zasypaným strouhaným sýrem. Napadlo mě dnes cestou z práce (uvažovala jsem o surovinách, které byly doma a pokud možno rychlé přípravě) a večeře všem chutnala, tak se s Vámi chci podělit o recept.
Recept je z kategorií: Ryby
vařený brambor m.m.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pangasius ve slanince
253 příspěvků 25.1.09 03:43
Krásný recept