Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bílky našleháme vidličkou v ploché misce nebo hlubokém talíři, přidáme hrst parmazánu a promícháme. Porce ryby osušíme, osolíme a obalíme v připravené směsi. Přendáme do vymazané zapékací misky, zalijeme zbytkem směsi a pečeme při 230°C asi 20 minut. Pozn.: Recept vznikl v inspiraci mnohokrát vyzkoušenými sýrovými brambůrky od Babi.
Recept je z kategorií: Ryby
vařené nebo šťouchané brambory, plátek citrónu a lžička brusinek
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
27.2.13 13:07
Tak som dnes vyskúšala túto rybku a chuťovo to bolo výborné, ale trochu moc suché. Zrejme som mala rybku skor vytiahnúť z trúby a naviac som nemala pangasia, ale tresku z polska a tá neobsahuje skoro žiadnu vodu. Je to mäso ako sa patrí a tým pádom to bolo vysušené.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pangasius v parmazánové krustě
Míšo, tyhle brambůrky máme na mysli
2302 příspěvků 27.2.13 15:38
Prosím, hledám recept na sýrové brambůrky od babi, zmíněné v receptu. Hledala jsem, ale špatně.
Děkuji!!!
17 příspěvků 28.10.11 20:35
Zkusil jsem tu verzi s trochou rozmarynu a vyborna zalezitost
2 příspěvky 24.5.11 08:15
vynikající
4 příspěvky 19.5.11 09:52
Realizace tohoto receptu mě donutila poprvé přispět komentářem,přestože Labužníka navštěvuji už dlouho.Protože bych nespotřeboval samotné žloutky,dal jsem vejce celá a více parmazánu.Na dno vymazaného pekáčku jsem rozložil čtyři tenké plátky anglické slaniny,krásně to šlo vyndat,nic se nelepilo.Pangase jsem před obalením v těstíčku ještě lehce okořenil rozmarýnem a koprem.Výsledek úchvatný,naprosto luxusní záležitost,už teď se teším na repete.Podáváno s brkaší.
Příspěvek upraven 20.05.11 v 09:59
Přidán obrázek
1200 příspěvků 14.12.09 19:27
Velmi dobrý recept, jen ryba byla jiná - candát a místo parmazánu - madeland. Jednoduché a dobré jen malá poznámka. I přes důkladné vymazání to moc z pekáče nešlo. Příště bych buď ještě vysypala strouhankou nebo použila pečící papír. Možná to dělal právě ten madeland. Určitě nezůstane jen u jednoho pokusu.
2904 příspěvků 6.2.09 21:29
Pridávam sa k chvále! Dnes som zrealizovala receptík - je veľmi jednoduchý, ale výsledok báječný.
Bohdulka, ja Ti ďakujem a pozdravujem!
A.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Mánečku, udělal jsi mi velikou radost. Je to pro mě čest, že se můj recept objevil na Tvých krásných stránkách a že ho ocenil takový znalec. Díky. B.
Boni, bylo to super, díky za recept.
"Odkaz na recept s fotkami ": http://manek.bloguje.cz/…e-kruste.php
připojuji se k pochvale za šikovnou inspiraci - brambůrky jsme dělali už párkrát a byli jsme nadšeni, udělat takhle rybičku nás ovšem nenapadlo, musí to být výborné, příští pangas má o kabátek postaráno
Jojo, foteček bude neúrekom.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
To jste mi, klucí, udělali radost. Mánku, bude fotečka??
A Miloši, pangase aspoň ochutnej, chutná i odpůrcům ryb, fakt. B.
Milošku, pangas se mi už rozmražuje.
Noni, já sice ryby moc nemusim, ale tohle vypadá dobře, zkusím to zrealisovat pro zbytek rodiny. Položím svou rybí nechuť na oltář rodiny.