Recept Pangasius v parmazánové krustě

(Hodnoceno 3x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius v parmazánové krustě

Postup

Bílky našleháme vidličkou v ploché misce nebo hlubokém talíři, přidáme hrst parmazánu a promícháme. Porce ryby osušíme, osolíme a obalíme v připravené směsi. Přendáme do vymazané zapékací misky, zalijeme zbytkem směsi a pečeme při 230°C asi 20 minut. Pozn.: Recept vznikl v inspiraci mnohokrát vyzkoušenými sýrovými brambůrky od Babi.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 28.09.08 vloženo
  • 19075x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filety pangasia
  • 3-4 bílky
  • hrst jemně nastrouhaného parmazánu
  • sůl
  • černý pepř

Doporučená příloha

  • vařené nebo šťouchané brambory, plátek citrónu a lžička brusinek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

miradka 27.2.13 13:07

Tak som dnes vyskúšala túto rybku a chuťovo to bolo výborné, ale trochu moc suché. Zrejme som mala rybku skor vytiahnúť z trúby a naviac som nemala pangasia, ale tresku z polska a tá neobsahuje skoro žiadnu vodu. Je to mäso ako sa patrí a tým pádom to bolo vysušené.

Diskuse k receptu Pangasius v parmazánové krustě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pangasius v parmazánové krustě

Alis
2617 příspěvků 27.2.13 18:09

Míšo, tyhle brambůrky máme na mysli :-)

Sylvie
2302 příspěvků 27.2.13 15:38

Prosím, hledám recept na sýrové brambůrky od babi, zmíněné v receptu. Hledala jsem, ale špatně.
Děkuji!!!

x.rudis
17 příspěvků 28.10.11 20:35

Zkusil jsem tu verzi s trochou rozmarynu a vyborna zalezitost :)

hanka1990
2 příspěvky 24.5.11 08:15

vynikající

Cabr
4 příspěvky 19.5.11 09:52

Realizace tohoto receptu mě donutila poprvé přispět komentářem,přestože Labužníka navštěvuji už dlouho.Protože bych nespotřeboval samotné žloutky,dal jsem vejce celá a více parmazánu.Na dno vymazaného pekáčku jsem rozložil čtyři tenké plátky anglické slaniny,krásně to šlo vyndat,nic se nelepilo.Pangase jsem před obalením v těstíčku ještě lehce okořenil rozmarýnem a koprem.Výsledek úchvatný,naprosto luxusní záležitost,už teď se teším na repete.Podáváno s brkaší. :palec:

Příspěvek upraven 20.05.11 v 09:59

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.6.10 01:56
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Přidán obrázek

zlata
1200 příspěvků 14.12.09 19:27
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Velmi dobrý recept, jen ryba byla jiná - candát a místo parmazánu - madeland. Jednoduché a dobré jen malá poznámka. I přes důkladné vymazání to moc z pekáče nešlo. Příště bych buď ještě vysypala strouhankou nebo použila pečící papír. Možná to dělal právě ten madeland. Určitě nezůstane jen u jednoho pokusu. :-))

anickav
2904 příspěvků 6.2.09 21:29
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Pridávam sa k chvále! Dnes som zrealizovala receptík - je veľmi jednoduchý, ale výsledok báječný.
Bohdulka, ja Ti ďakujem a pozdravujem!
A.

bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Mánečku, udělal jsi mi velikou radost. Je to pro mě čest, že se můj recept objevil na Tvých krásných stránkách a že ho ocenil takový znalec. Díky. B.

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Boni, bylo to super, díky za recept.

"Odkaz na recept s fotkami ": http://manek.bloguje.cz/…e-kruste.php

Alis
2617 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

připojuji se k pochvale za šikovnou inspiraci - brambůrky jsme dělali už párkrát a byli jsme nadšeni, udělat takhle rybičku nás ovšem nenapadlo, musí to být výborné, příští pangas má o kabátek postaráno :-)

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Jojo, foteček bude neúrekom. :-D

bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

To jste mi, klucí, udělali radost. Mánku, bude fotečka?? :-)
A Miloši, pangase aspoň ochutnej, chutná i odpůrcům ryb, fakt. B.

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Milošku, pangas se mi už rozmražuje. :-D

gmp
1603 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Noni, já sice ryby moc nemusim, ale tohle vypadá dobře, zkusím to zrealisovat pro zbytek rodiny. Položím svou rybí nechuť na oltář rodiny.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz