Recept Pangasius v parmazánové krustě

(Hodnoceno 3x) bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pangasius v parmazánové krustě

Postup

Bílky našleháme vidličkou v ploché misce nebo hlubokém talíři, přidáme hrst parmazánu a promícháme. Porce ryby osušíme, osolíme a obalíme v připravené směsi. Přendáme do vymazané zapékací misky, zalijeme zbytkem směsi a pečeme při 230°C asi 20 minut. Pozn.: Recept vznikl v inspiraci mnohokrát vyzkoušenými sýrovými brambůrky od Babi.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 28.09.08 vloženo
  • 19938x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filety pangasia
  • 3-4 bílky
  • hrst jemně nastrouhaného parmazánu
  • sůl
  • černý pepř

Doporučená příloha

  • vařené nebo šťouchané brambory, plátek citrónu a lžička brusinek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

miradka 27.2.13 13:07

Tak som dnes vyskúšala túto rybku a chuťovo to bolo výborné, ale trochu moc suché. Zrejme som mala rybku skor vytiahnúť z trúby a naviac som nemala pangasia, ale tresku z polska a tá neobsahuje skoro žiadnu vodu. Je to mäso ako sa patrí a tým pádom to bolo vysušené.

Diskuse k receptu Pangasius v parmazánové krustě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pangasius v parmazánové krustě

Alis
2617 příspěvků 27.2.13 18:09

Míšo, tyhle brambůrky máme na mysli :-)

Sylvie
2302 příspěvků 27.2.13 15:38

Prosím, hledám recept na sýrové brambůrky od babi, zmíněné v receptu. Hledala jsem, ale špatně.
Děkuji!!!

x.rudis
17 příspěvků 28.10.11 20:35

Zkusil jsem tu verzi s trochou rozmarynu a vyborna zalezitost :)

hanka1990
2 příspěvky 24.5.11 08:15

vynikající

Cabr
4 příspěvky 19.5.11 09:52

Realizace tohoto receptu mě donutila poprvé přispět komentářem,přestože Labužníka navštěvuji už dlouho.Protože bych nespotřeboval samotné žloutky,dal jsem vejce celá a více parmazánu.Na dno vymazaného pekáčku jsem rozložil čtyři tenké plátky anglické slaniny,krásně to šlo vyndat,nic se nelepilo.Pangase jsem před obalením v těstíčku ještě lehce okořenil rozmarýnem a koprem.Výsledek úchvatný,naprosto luxusní záležitost,už teď se teším na repete.Podáváno s brkaší. :palec:

Příspěvek upraven 20.05.11 v 09:59

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.6.10 01:56
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Přidán obrázek

zlata
1200 příspěvků 14.12.09 19:27
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Velmi dobrý recept, jen ryba byla jiná - candát a místo parmazánu - madeland. Jednoduché a dobré jen malá poznámka. I přes důkladné vymazání to moc z pekáče nešlo. Příště bych buď ještě vysypala strouhankou nebo použila pečící papír. Možná to dělal právě ten madeland. Určitě nezůstane jen u jednoho pokusu. :-))

anickav
2904 příspěvků 6.2.09 21:29
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Pridávam sa k chvále! Dnes som zrealizovala receptík - je veľmi jednoduchý, ale výsledok báječný.
Bohdulka, ja Ti ďakujem a pozdravujem!
A.

bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Mánečku, udělal jsi mi velikou radost. Je to pro mě čest, že se můj recept objevil na Tvých krásných stránkách a že ho ocenil takový znalec. Díky. B.

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Boni, bylo to super, díky za recept.

"Odkaz na recept s fotkami ": http://manek.bloguje.cz/…e-kruste.php

Alis
2617 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

připojuji se k pochvale za šikovnou inspiraci - brambůrky jsme dělali už párkrát a byli jsme nadšeni, udělat takhle rybičku nás ovšem nenapadlo, musí to být výborné, příští pangas má o kabátek postaráno :-)

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Jojo, foteček bude neúrekom. :-D

bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

To jste mi, klucí, udělali radost. Mánku, bude fotečka?? :-)
A Miloši, pangase aspoň ochutnej, chutná i odpůrcům ryb, fakt. B.

manek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Milošku, pangas se mi už rozmražuje. :-D

gmp
1603 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius v parmazánové krustě

Noni, já sice ryby moc nemusim, ale tohle vypadá dobře, zkusím to zrealisovat pro zbytek rodiny. Položím svou rybí nechuť na oltář rodiny.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz