Recept Pangasius s lososem

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius s lososem

Postup

Na kazdý filet z pangasia polozte plátek lososa, osolte, opeprete a okorente rybím korením nebo koprem. Stocte do závitku od ocasu k hlave. Vymazte pekác olejem, rybí závitky do nej vlozte a posypte cibulí zelnackou. Ve smetane rozmíchejte rybí vývar a nalejte na závitky v pekáci. Chcete-li hustsí omácku, posypte smetanu instantní jískou. Pekác zakryjte alu-folií a pecte v troube vyhráté na 180 st. C asi 25 minut. Ozdobte krevetami.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 30.04.08 vloženo
  • 4377x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety z pangasia (dohromady asi 300 g)
  • 2 plátky (filety) z lososa bez kostí a kuze (asi 200 g)
  • olej na vymazání pekáce
  • rybí korení nebo kopr
  • citronová stáva
  • sul
  • pepr
  • 1-2 cibule zelnacky, nakrájené na malé kousky
  • 1 dl smetany (stací i 9%)
  • 1 dl rybího vývaru
  • 6 vetsích krevet
  • evt. instantní svetlá jíska

Doporučená příloha

  • Brambory (nové), testoviny, rýze a zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius s lososem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pangasius s lososem

paja.tko
3 příspěvky 07.03.10 01:29
Re: Pangasius s lososem.

vyzkouším,musí to být delikates :-)dík…

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Houbová smaženice Houbová smaženice
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Kuře na medu Kuře na medu
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz