Recept Pangasius s lososem

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pangasius s lososem

Postup

Na kazdý filet z pangasia polozte plátek lososa, osolte, opeprete a okorente rybím korením nebo koprem. Stocte do závitku od ocasu k hlave. Vymazte pekác olejem, rybí závitky do nej vlozte a posypte cibulí zelnackou. Ve smetane rozmíchejte rybí vývar a nalejte na závitky v pekáci. Chcete-li hustsí omácku, posypte smetanu instantní jískou. Pekác zakryjte alu-folií a pecte v troube vyhráté na 180 st. C asi 25 minut. Ozdobte krevetami.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 30.04.08 vloženo
  • 4879x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety z pangasia (dohromady asi 300 g)
  • 2 plátky (filety) z lososa bez kostí a kuze (asi 200 g)
  • olej na vymazání pekáce
  • rybí korení nebo kopr
  • citronová stáva
  • sul
  • pepr
  • 1-2 cibule zelnacky, nakrájené na malé kousky
  • 1 dl smetany (stací i 9%)
  • 1 dl rybího vývaru
  • 6 vetsích krevet
  • evt. instantní svetlá jíska

Doporučená příloha

  • Brambory (nové), testoviny, rýze a zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius s lososem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pangasius s lososem

paja.tko
3 příspěvky 7.3.10 01:29
Re: Pangasius s lososem.

vyzkouším,musí to být delikates :-)dík…

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Mrkvový salát Mrkvový salát
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz