Recept Pangasius s limetkovou omáčkou

spiser Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pangasius s limetkovou omáčkou

Postup

Vylisujte stávu z jedné limetky, 2 PL stávy odlozte stranou. Zbytek stávy smíchejte s koprem, solí a peprem. Touto marinádou potrete rybu a nechte ji marinovat v chladu 2-3 hodiny. Na pánvi rozehrejte tuk a na nem marinovanou rybu opecte - po kazdé strane ca. 3 minuty. Omácka: V kastrolku nechte odparit limetkovou stávu na polovinu a vmíchejte do ní smetanu. Kastrolek stáhnete z tepla a veslehejte do nej po cástech máslo. Osolte a pomalu ohrejte az je omácka horká. Nevarte ji.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 09.02.09 vloženo
  • 7499x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut+ marinace

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 300 g filetu z pangasia
  • 1 limetka
  • 1 KL rozdrceného cerného pepre
  • 1 KL soli
  • 1 PL nakrájeného kopru
  • tuk na opecení ryby
  • Omácka:
  • 25 g másla
  • 2 PL limetkové stávy
  • 1½ dl smetany

Doporučená příloha

  • Malé varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius s limetkovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Jahodový pohár Jahodový pohár
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz