Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zapnete troubu na 200 st. C. Rybí filety osuste, rozlozte je do pekáce, osolte a opeprete je. Smíchejte máslo spolu se strouhankou, citronovou kurou a stávou, sýrem a bazalkou. Tuto hmotu rozetrete na filety. Pecte v troube 20-25 minut
Recept je z kategorií: Ryby
Nové brambory, holandská omácka a dusená mrkev.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pangasius s kůrkou
9 příspěvků 8.3.09 01:21
pro casino:uvařil jsem to přesně podle návodu.Odměřil strouhanku i sýr dal jsem trochu víc ,cit kůru také/zapoměl jsem tam dát tu štávu/ale nic se nestalo.Bazalku sušenou půlku lžičky,ale to záleží jak kdo jí snáší.Do rozpuštěného másla ve voku jsem přidal strouh a vše ostatní.Je to hustčí tak jsem v tom tu osuš rybu , osolenou obalil.Vytřel pekáček máslem a 180°horkovzdušnou troubou /nor 200°/ 25 min.No je to výborné,jenom já s chlebem a to není ono.Brambory!!! Nevím jen jak udělat holanskou omáčku.
Ještě jsem zapomněl: brutvan doporučuji vytřít máslem a snad by nebylo na škodu vysypat strouhankou…
Dnes to byl výborný oběd!!! Suš. bazalky to snese skoro 1PL. Akorát si nedovedu představit, jak se asi „roztírá hmota“ ze sypkých a tekutých složek v poměru jak uvedeno. Pro tentokrát jsem rybu zakápl citronem, zasypal vším ostatním a pokapal rozpuštěným máslem
)
Prosím NEB, pokud dodržíte postup, dejte vědět jak se Vám pracovalo. Díky.
9 příspěvků 7.3.09 04:02
Zítra si tento recept udělám.Mám nakoupenou rybu a už se těším.
Moc chutná a jednoduchá příprava ryby. Výborná kůrčička. Já si k rybě dala kuskus a blašírované zelené fazolky.
Výborný a jednoduchý recept. Vařila jsem jako přílohu bramborovou kaši a oceňunji nápad s dušenou mrkví. Děkuji za recept. A místo bazalky (prostě jsem ji v kuchyni nenašla
)) jsem použila provensálské koření.
353 příspěvků 25.1.09 03:43
Děkuji za další chutný rybí recept, dnes jsme měli k večeři a opět nám chutnalo. Jen místo ementálu, který nám moc nechutná, jsem dala 1 díl eidamu a 1 díl parmazánu, s bazalkou to báječně ladilo, tu jsem měla voňavou, čerstvou.
109 příspěvků 25.1.09 03:43
do strouhanky jsem pridala 2 lžičky mražených provensálských bylinek a místo ementálu sýr grand panano a výsledek byl velmi mňam. Jinak je ještě obdobný recept „Ryba jak ji dělá Esme“, ale tam je místo srouhanky chleba a celkově je postup jiný. Oba tyto dva receptíky jsou velmi fajn.
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Výborný recept, děkuji. Místo ementálu jsem použila eidam (100g), také citronové šťávy jsem dala víc, výsledek byl skvělý.
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Dělám pangase podobně, okořením ho bylinkama s česnekem, strouhanku smíchám s nastrouhaným sýrem a opeču na troše olivového oleje v teflonové pánvi a k tomu brambory. Skvělá a rychlá úprava.