Recept Pangasius s bylinkovou omáčkou

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Pangasius s bylinkovou omáčkou

Postup

Ocistený paprikový lusk nakrájejte na prouzky 5x0,5 cm. Na vetsí pánvi rozehrejte tuk a na nem orestujte cibuli. Pridejte k ní máslo a mouku a krátce osmazte. Prilejte mléko, osolte a opeprete a krátce povarte. Bylinky nakrájejte na drobno a vmíchejte je do omácky na pánvi. Na dno pekáce dejte trochu omácky. Rybí filety osuste a prekrojte je podélne na poloviny. Potrete je (cesnekovým) máslem, osolte, opeprete je a naskládejte je do pekáce tak, aby mezi nimi byly mezery. Nakonec je polejte omáckou (je-li prílis hustá, zredte ji trochou mléka) a pecte je v troube vyhráté na 175 st. C 20-25 minut. Tip: Bylinky si zvolte podle vasi chuti.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 23.05.08 vloženo
  • 7488x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 6 filetu z pangasia
  • 1 svazek petrzelky
  • 1 svazek kopru
  • 1 svazek koriandru
  • 2 PL (cesnekového) másla
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 2 PL bylinkového másla
  • sul
  • pepr
  • 200 ml mléka
  • 2 PL mouky
  • 1 paprikový lusk
  • 2 PL tuku

Doporučená příloha

  • Brambory, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius s bylinkovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pangasius s bylinkovou omáčkou

JALOVCOVA
37 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius s bylinkovou omáčkou - spiser

Děkuji, tak to zkusíme s mořskou treskou! Ale dnes ne, dnes byl k obědu králík!

spiser
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius s bylinkovou omáčkou. Jalovcova.

Urcite by to slo. Podle mne je ale na to pstruha skoda.

JALOVCOVA
37 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius s bylinkovou omáčkou.

To se mi líbí! A šlo by to třeba s mořskou treskou anebo s pstruhem?
Taky se mi líbí ta bylinková omáčka! Přidám recept na bylinkovou polévku, kterou u nás na jaře vždycky vaříme a chutná nám. Je prý také zdravá.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz