Recept Pangasius Provencal

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 min. odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmahneme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podusíme (než se vypaří alkohol). Při podávání na talíři přelijeme výpekem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 5506x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety pangasiuse
  • 50g másla
  • směs provensálských bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, estragon)
  • 150ml bílého vína (přívlastkového, nejlépe nějakou aromatičtější odrůdu)
  • citronová šťáva
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius Provencal

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Žloutkové věnečky

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Jahodový pohár Jahodový pohár
Ořechový koláč Ořechový koláč
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz