Recept Pangasius Provencal

vkor Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 min. odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmahneme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podusíme (než se vypaří alkohol). Při podávání na talíři přelijeme výpekem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 5921x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety pangasiuse
  • 50g másla
  • směs provensálských bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, estragon)
  • 150ml bílého vína (přívlastkového, nejlépe nějakou aromatičtější odrůdu)
  • citronová šťáva
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius Provencal

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz