Recept Pangasius Provencal

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Filety pokapeme citronovou šťávou, posypeme směsí bylinek a necháme asi 20 min. odležet. Poté na pánvi rozpustíme máslo, vložíme filety a osmahneme z obou stran. Osolíme, podlijeme vínem a krátce podusíme (než se vypaří alkohol). Při podávání na talíři přelijeme výpekem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.

Recept je z kategorií: Sladkovodní


Reklama

Nahlásit recept

  • 08.11.08 vloženo
  • 5486x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety pangasiuse
  • 50g másla
  • směs provensálských bylinek (rozmarýn, tymián, bazalka, saturejka, estragon)
  • 150ml bílého vína (přívlastkového, nejlépe nějakou aromatičtější odrůdu)
  • citronová šťáva
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bílé pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangasius Provencal

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Štika na smetaně Štika na smetaně
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz