Recept Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Postup

Pangasia osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi s rozpáleným olejem dokřupava. Uchováme v teple, například zabalené do alobalu. Do výpeku vložíme na proužky nakrájený salám (pokud je oleje příliš, tak ho odebereme), orestujeme a zastříkneme sherry. Vypneme plotýnku, vložíme sýr, necháme ho roztavit, přidáme šlehačku, osolíme, případně dopepříme a dobře promícháme. Opečené filety pangasia vložíme do zapékací misky, potřeme sýrovým krémem (podle potřeby ho můžeme povolit mlékem) a krátce zapečeme v rozpálené troubě.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 13.01.08 vloženo
  • 6673x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filety pangasia
  • 200 g Lučiny nebo podobného sýra
  • 100 g Poličanu, Herkula, Křemešníku apod.
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • trochu sherry
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • různě upravené brambory a salát z čerstvé zeleniny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Nero 30.07.08 00:00

Uznejte, že už na pekáči to vypadá lákavě… … a navíc to krásně voní a výborně chutná. Děkujeme za recept.

Diskuse k receptu Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Milka
236 příspěvků 30.03.09 16:11
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Tak jsem přemýšlela, na jaký způsob dnes udělám pangásia, a vyhrál tento recept.

Nero
297 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Vyzkoušeli jsme, komentář a fotky najdete v deníčku.

bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Tak jo. :-)))

Eja
3858 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Už ti do toho budu zase kecat - místo salámu křen, óó, ani ne čerstvý, ale bavorský pikantní smetanový, mňam.......

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Hruškový koláč Hruškový koláč
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz