Recept Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Postup

Pangasia osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi s rozpáleným olejem dokřupava. Uchováme v teple, například zabalené do alobalu.
Do výpeku vložíme na proužky nakrájený salám (pokud je oleje příliš, tak ho odebereme), orestujeme a zastříkneme sherry.
Vypneme plotýnku, vložíme sýr, necháme ho roztavit, přidáme šlehačku, osolíme, případně dopepříme a dobře promícháme.

Opečené filety pangasia vložíme do zapékací misky, potřeme sýrovým krémem (podle potřeby ho můžeme povolit mlékem) a krátce zapečeme v rozpálené troubě.

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.01.08 vloženo
  • 6508x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filety pangasia
  • 200 g Lučiny nebo podobného sýra
  • 100 g Poličanu, Herkula, Křemešníku apod.
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • trochu sherry
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • různě upravené brambory a salát z čerstvé zeleniny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Nero 30.07.08 00:00

Uznejte, že už na pekáči to vypadá lákavě… … a navíc to krásně voní a výborně chutná. Děkujeme za recept.

Diskuse k receptu Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Milka
236 příspěvků 30.03.09 16:11
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Tak jsem přemýšlela, na jaký způsob dnes udělám pangásia, a vyhrál tento recept.

 
Nero
297 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Vyzkoušeli jsme, komentář a fotky najdete v deníčku.

 
bona
2416 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Tak jo. :-)))

 
Eja
3815 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Už ti do toho budu zase kecat - místo salámu křen, óó, ani ne čerstvý, ale bavorský pikantní smetanový, mňam.......

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Houbová smaženice Houbová smaženice
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz