Recept Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Postup

Pangasia osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi s rozpáleným olejem dokřupava. Uchováme v teple, například zabalené do alobalu. Do výpeku vložíme na proužky nakrájený salám (pokud je oleje příliš, tak ho odebereme), orestujeme a zastříkneme sherry. Vypneme plotýnku, vložíme sýr, necháme ho roztavit, přidáme šlehačku, osolíme, případně dopepříme a dobře promícháme. Opečené filety pangasia vložíme do zapékací misky, potřeme sýrovým krémem (podle potřeby ho můžeme povolit mlékem) a krátce zapečeme v rozpálené troubě.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 13.01.08 vloženo
  • 6727x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 filety pangasia
  • 200 g Lučiny nebo podobného sýra
  • 100 g Poličanu, Herkula, Křemešníku apod.
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • trochu sherry
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • různě upravené brambory a salát z čerstvé zeleniny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Nero 30.7.08 00:00

Uznejte, že už na pekáči to vypadá lákavě… … a navíc to krásně voní a výborně chutná. Děkujeme za recept.

Diskuse k receptu Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Milka
236 příspěvků 30.3.09 16:11
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Tak jsem přemýšlela, na jaký způsob dnes udělám pangásia, a vyhrál tento recept.

Nero
297 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Vyzkoušeli jsme, komentář a fotky najdete v deníčku.

bona
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Tak jo. :-)))

Eja
3862 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Už ti do toho budu zase kecat - místo salámu křen, óó, ani ne čerstvý, ale bavorský pikantní smetanový, mňam.......

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz