Recept Pangas s francouzskou hořčicí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno s spolu s nakrájenou slaninou osmahneme na oleji. Po chvilce přidáme porce pangase a z obou stran opečeme. Poté přidáme hořčici, podlejeme vínem (zkoušeno bílé i červené) a podusíme, čas od času omáčku promícháme či podlejeme (vodou, nebo vínem). Po cca 10ti minutách je hotovo. Podáváme s brambory či hranolky, přelité omáčkou.

pozn.: je to vlastní experiment, který vznikl na základě ingrediencí „co dům dal“

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 14.01.08 vloženo
  • 6247x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15-20min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety pangase
  • 5 - 10dkg slaniny (anglické)
  • 1 cibule
  • 1 - 2 lžíce francouzské hořčice
  • sůl, pepř, mouka, citron
  • 1 lžíce oleje
  • trocha vína

Doporučená příloha

  • Brambory, hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangas s francouzskou hořčicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz