Recept Pangas s francouzskou hořčicí

hokovy Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno s spolu s nakrájenou slaninou osmahneme na oleji. Po chvilce přidáme porce pangase a z obou stran opečeme. Poté přidáme hořčici, podlejeme vínem (zkoušeno bílé i červené) a podusíme, čas od času omáčku promícháme či podlejeme (vodou, nebo vínem). Po cca 10ti minutách je hotovo. Podáváme s brambory či hranolky, přelité omáčkou. pozn.: je to vlastní experiment, který vznikl na základě ingrediencí "co dům dal"

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 14.01.08 vloženo
  • 6736x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15-20min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety pangase
  • 5 - 10dkg slaniny (anglické)
  • 1 cibule
  • 1 - 2 lžíce francouzské hořčice
  • sůl, pepř, mouka, citron
  • 1 lžíce oleje
  • trocha vína

Doporučená příloha

  • Brambory, hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangas s francouzskou hořčicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz