Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
hokovy Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno s spolu s nakrájenou slaninou osmahneme na oleji. Po chvilce přidáme porce pangase a z obou stran opečeme. Poté přidáme hořčici, podlejeme vínem (zkoušeno bílé i červené) a podusíme, čas od času omáčku promícháme či podlejeme (vodou, nebo vínem). Po cca 10ti minutách je hotovo. Podáváme s brambory či hranolky, přelité omáčkou. pozn.: je to vlastní experiment, který vznikl na základě ingrediencí "co dům dal"
Recept je z kategorií: Ryby
Brambory, hranolky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pangas s francouzskou hořčicí