Recept Pangas s francouzskou hořčicí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno s spolu s nakrájenou slaninou osmahneme na oleji. Po chvilce přidáme porce pangase a z obou stran opečeme. Poté přidáme hořčici, podlejeme vínem (zkoušeno bílé i červené) a podusíme, čas od času omáčku promícháme či podlejeme (vodou, nebo vínem). Po cca 10ti minutách je hotovo. Podáváme s brambory či hranolky, přelité omáčkou.

pozn.: je to vlastní experiment, který vznikl na základě ingrediencí „co dům dal“

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 14.01.08 vloženo
  • 6258x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15-20min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 2 filety pangase
  • 5 - 10dkg slaniny (anglické)
  • 1 cibule
  • 1 - 2 lžíce francouzské hořčice
  • sůl, pepř, mouka, citron
  • 1 lžíce oleje
  • trocha vína

Doporučená příloha

  • Brambory, hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pangas s francouzskou hořčicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz