Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso očistíme, osolíme, posypeme pepřem, polijeme šťávou z jednoho citrónu, worcesterem, částí oleje a necháme v chladu rozležet. Na zbytku oleje rychle opečeme ze všech stran. Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno vyskládáme několik koleček citrónu a na ně položíme maso. Posypeme nasekanou petrželkou, celé pokryjeme zbylými plátky citrónu a posypeme lžičkou cukru. Vložíme do předehřáté trouby a zvolna pečeme při 180 °C asi půl hodiny. Šťávu zahustíme máslem rozetřeným s hladkou moukou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Panenská pečeně v citrónu