Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Rozmrazíme slávky a krevety. Kuře rozporcujeme, omyjeme a osušíme. Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo posekáme. Z paprik vykrojíme vnitřky, omyjeme je a nakrájíme na čtvrtky. Filé nakrájíme na kostky. 2. Na rozehřátém oleji opékáme kuře ze všech stran 10 min. Osolíme, opepříme. Přidáme cibuli, česnek a papriky, osmahneme, vmícháme slávky, krevety a filé. Rychle opečeme. 3. Přisypeme propláchnutou rýži. Okořeníme šafránem, mletou paprikou a bobkovým listem. Osmahneme a podlijeme masovým vývarem. Dusíme přikryté na mírném ohni asi 20 min. Poté bobkový list vyjmeme a hotový pokrm posypeme sekanou petrželkou.
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Paella s kuřecím masem a mušlemi