Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
boogie007 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ovocovka u nás tradičně nesmí chybět na štědrovečerním stole, ale podle babičky, která tuto tradici do naší domácnosti přinesla, se ovocovka dělala běžně během celého roku a lidé byli zvyklí si ji brát (spolu s vdolky), jako oběd na pole.
1. den dopředu (minimálně přes noc) namočíme švestky, hrušky a jablka 2. ovoce krátce povaříme 3. přidáme povidla, koření, rozinky a ořechy 4. v mléce rozmícháme 1-2 lžíce mouky a ovocovku zavaříme 5. ovocovka by se měla den uležet, uchovávat v chladu
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ovocovka