Recept Ovoce míchané v rumu

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do litrových lahví se širokým hrdlem klademe vrstvy různého ovoce podle sezony. Každou vrstvu prosypeme cukrem. Když je sklenice naplněna, polijeme ovoce rumem, povážeme a za 6-8 týdnů můžeme ovoce podávat.

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 09.06.05 vloženo
  • 4284x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod.

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 222 g třešní
  • 200 g jahod
  • 200 g rybízu
  • 200 g angreštu
  • 200 g cukru
  • 2,5 dl rumu.

Doporučená příloha

  • ozdoba zmrzlinových pohárů atd.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ovoce míchané v rumu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz