Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
birkana Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Ovesné vločky namočíme cca na 2 hodiny do vody. Na tuku osmažíme do světle zlatavé barvy drobně nakrájenou cibuli, do ni zamícháme namočené vločky vč. tekutiny, pochvíli přidáme jemně nakrájenou nebo umletou uzeninu. Přilijeme rozšlehaná vejce a strouhaný sýr, ochutíme solí a pepřem (kdo má rád ostřejší, přimíchá chilli pastu nebo jemně nasekané papričky) a necháme zhoustnout.
Vrstvíme na předem na tuku osmažené, očesnekované a osolené topinky, zdobíme okurkou, paprikou, cibulí a nebo podle libosti sezónní zeleninou.
Recept je z kategorií: Obložené chleby Pomazánky Recepty na Silvestr Toasty a topinky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění