Recept Ovčácké řízky

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ovčácké řízky

Postup

Řízky naklepeme, osolíme, poklademe brynzou a stočíme do válečku. Sepneme jehlou a obalíme v trojobalu. Zvolna smažíme. Čerpáno z časopisu Ano (1997).

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 06.09.04 vloženo
  • 13260x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší vepřové řízky (*kuřecí*)
  • balíček brynzy
  • vejce
  • mouka
  • strouhanka
  • tuk.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, petrželka nebo pažitka na ozdobu, zeleninová obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ovčácké řízky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz