Recept Ovčácké řízky

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ovčácké řízky

Postup

Řízky naklepeme, osolíme, poklademe brynzou a stočíme do válečku. Sepneme jehlou a obalíme v trojobalu. Zvolna smažíme. Čerpáno z časopisu Ano (1997).

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 06.09.04 vloženo
  • 12749x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší vepřové řízky (*kuřecí*)
  • balíček brynzy
  • vejce
  • mouka
  • strouhanka
  • tuk.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, petrželka nebo pažitka na ozdobu, zeleninová obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ovčácké řízky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz