Recept Ovčácké řízky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Ovčácké řízky

Postup

Řízky naklepeme, osolíme, poklademe brynzou a stočíme do válečku. Sepneme jehlou a obalíme v trojobalu. Zvolna smažíme. Čerpáno z časopisu Ano (1997).

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 06.09.04 vloženo
  • 11953x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší vepřové řízky (*kuřecí*)
  • balíček brynzy
  • vejce
  • mouka
  • strouhanka
  • tuk.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, petrželka nebo pažitka na ozdobu, zeleninová obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ovčácké řízky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz