Recept Ostružiny přírodně

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné ostružiny plníme do skleniček a současně prosypáváme cukrem. Dobře uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 80 °C. *Použití:* Ostružiny použijeme ke zdobení pohárů, k přípravě dortů, koláčů apod. Čerpáno z mimořádného vydání Praktické ženy (2/2000).

Recept je z kategorií: Konzervace ovoce

Nahlásit recept

  • 28.08.06 vloženo
  • 5976x zobrazeno

Ingredience

  • zralé ostružiny
  • pískový cukr (*na sklenici o obsahu 3.2 dl dáváme 3 lžíce*).

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostružiny přírodně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz