Recept Ostrá vejce ve víně

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Ostrá vejce ve víně

Postup

Vejce uvarte natvrdo, oloupejte je a dejte je do mísy.
Zbylé ingredience smíchejte v kastrolku, privedte je k varu, odstavte a nalejte na vejce. Nechte marinovat nejméne 24 hodin ale vejce vydrzí v marináde v chladnicce více týdnu.
Podávejte zdobené nekterou ze studených omácek.

Recept je z kategorií: Speciality


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.03.08 vloženo
  • 2995x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Ingredience

  • 10 vajec
  • 500 ml bílého vína
  • 4 PL octa
  • 2 PL sojové omácky
  • 3 PL sherry
  • 3 bobkové listy
  • 2-3 feferonky
  • 1 PL soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostrá vejce ve víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Komik1000
16 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Ostrá vejce ve víně.

Po Velikonocích se bude hodit!

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz