Recept Ostrá vejce ve víně

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Ostrá vejce ve víně

Postup

Vejce uvarte natvrdo, oloupejte je a dejte je do mísy.
Zbylé ingredience smíchejte v kastrolku, privedte je k varu, odstavte a nalejte na vejce. Nechte marinovat nejméne 24 hodin ale vejce vydrzí v marináde v chladnicce více týdnu.
Podávejte zdobené nekterou ze studených omácek.

Recept je z kategorií: Speciality


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.03.08 vloženo
  • 2971x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Ingredience

  • 10 vajec
  • 500 ml bílého vína
  • 4 PL octa
  • 2 PL sojové omácky
  • 3 PL sherry
  • 3 bobkové listy
  • 2-3 feferonky
  • 1 PL soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostrá vejce ve víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Komik1000
16 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Ostrá vejce ve víně.

Po Velikonocích se bude hodit!

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Jahodový pohár Jahodový pohár
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz