Recept Ostrá rajčatová omáčka k teplému masu (studená)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ostrá rajčatová omáčka k teplému masu (studená)

Postup

Do mixéru vlijte olej, přidejte kečup, hořčici, česnek utřený se solí, nakrájenou feferonku a oloupaná rajčata. Zakápněte trochou octa a rozmixujte. Nakonec do ostré omáčky zlehka vmíchejte jogurt a dejte vychladit.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 15.05.03 vloženo
  • 6761x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 porce cca: 530 kJ
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce kečupu
  • 2 lžíce hořčice
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • 1 čerstvá feferonka
  • 1-2 čerstvá rajčata
  • ocet podle chuti
  • 3-4 lžíce bílého jogurtu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostrá rajčatová omáčka k teplému masu (studená)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz