Recept Ostrá rajčatová omáčka k teplému masu (studená)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Ostrá rajčatová omáčka k teplému masu (studená)

Postup

Do mixéru vlijte olej, přidejte kečup, hořčici, česnek utřený se solí, nakrájenou feferonku a oloupaná rajčata. Zakápněte trochou octa a rozmixujte. Nakonec do ostré omáčky zlehka vmíchejte jogurt a dejte vychladit.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 15.05.03 vloženo
  • 7027x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 porce cca: 530 kJ
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce kečupu
  • 2 lžíce hořčice
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • 1 čerstvá feferonka
  • 1-2 čerstvá rajčata
  • ocet podle chuti
  • 3-4 lžíce bílého jogurtu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostrá rajčatová omáčka k teplému masu (studená)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz