Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso obalte v ochucené mouce a osmazte na oleji na pánvi. Vsechny ingredience krome masa dejte do pomalého hrnce a promíchejte. Na to polozte maso, zakryjte a varte na LOW 10-12 hodin az je maso mekké. Ozdobte petrzelí. Tip: k osso buco mozno podat gremolátu.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Testoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
26.6.16 13:35
Pomalý hrnec je jeden z mých nejužitečnějších pomocníků a nedám na
něj dopustit.
Chutě i vůně v něm připravených pokrmů jsou intenzívnější, nemusím
nic hlídat, míchat, prostě uvaří zcela sám a moc dobře
Měla jsem hovězí oháňku nakrájenou na kousky, podle receptu jsem ji v PH
zprudka opekla, přidala vše ostatní, malinko podlila vodou a nechala hrnec na
LOW pracovat přes noc.
K nedělnímu obědu stačilo uvařit polentu a přidat obsah z hrnce
A udělat gremolatu, je totiž fantastická
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Osso buco v pomalém hrnci
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Priznám se ze ne. Ale vyzkouseli to jiní.
Spisere to zní velice zajímavě už jsi to zkoušel?