Recept Oříškové tagliatelle

pepicek Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Oříškové tagliatelle

Postup

1. Feferonky rozpůlíme, zbavíme semen, omy­jeme a nakrájíme na nudličky. 2. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na jemné nudličky, česnek na kolečka. 3. Rozehřejeme máslo a olivový olej a podusí­me na něm nakrájené feferonky, cibuli a česnek. 4. Tagliatelle (dlouhé nudle) uvaříme v dosta­tečném množství slané vody podle návodu na obalu. Slijeme a poté necháme dobře okapat. 5. Bazalku omyjeme, osušíme a najemno nakrá­jíme. Polovinu ořechů nastrouháme a spolu s pi­niovými oříšky a bazalkou vmícháme do podu­šené směsi. Ochutíme solí a pepřem. Přimícháme nudle, přidáme zbylé ořechy a po­sypeme parmazánem.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 21.04.02 vloženo
  • 5468x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 červené feferonky
  • 2 červené cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 40 g másla
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 400 g tagliatelle
  • několik snítek bazalky
  • 80 g vlašských ořechů
  • 70 g piniových oříšků
  • 70 g strouhaného parmazánu
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Oříškové tagliatelle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz