Recept Opilé broskve

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Opilé broskve

Postup

Oloupat broskve a dát je těsně k sobě do kastrolku. Smíchat víno s cukrem a nalít na broskve. Je-li nutné, přidat tolik vody, aby tekutina pouze broskve pokrývala. Přidat brandy, skořici a přivéct do pomalého varu. Velice jemně broskve vařit do měkka (ale tak, že stále drží pohromadě). Broskve podávat horké, nebo studené, polité trochou sirupu. Vydrží v chladničce po několik dní.

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 22.06.03 vloženo
  • 7163x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 velké pevné broskve
  • 750ml červeného vína
  • 3 lžíce cukru
  • 3 lžíce brandy
  • 1 celá skořice

Doporučená příloha

  • Šlehačka chcete-li.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Opilé broskve

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz